Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемът с работата на празен ход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблемът с работата на празен ход

Значи при празен ход а при нормално каране без значение дали сам на гас или на безин колата гасне, и после веднага пак пали бес проблем. Сменени са и по4ти всички елементи от запалителната система (комп., дебитомер, бобина на запалване, датчик на дроселовата клапа, комутатор) и продълйава така да си гасне. Почти няма маистор които да не е вдигнал ръце от нея.

Дай да я направя
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

nqma problem samo da moje6 naistina da q napravi6

Comment

Ще може, споко. Тоя тип от трупове прави самолети
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

А всъщност някой да каже ква е колата
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: Проблемът с работата на празен ход

Първоначално публикувано от Pako
            Значи при празен ход а при нормално каране без значение дали сам на гас или на безин колата гасне, и после веднага пак пали бес проблем. Сменени са и по4ти всички елементи от запалителната система (комп., дебитомер, бобина на запалване, датчик на дроселовата клапа, комутатор) и продълйава така да си гасне. Почти няма маистор които да не е вдигнал ръце от нея.
            То е ясно каква е 33 1.7 джетроник.
            0899832271 Сашо

Comment

ok ami kazvai kade i da ti q karam. As sam ot bs no 6te q dokaram makar 4e se samnqvam. Naistina mnogo hora si skasaha diplomite na taq alfa

Comment

И да LE3-JETRONIC е.

Comment

Първоначално публикувано от Pako
                  ok ami kazvai kade i da ti q karam. As sam ot bs no 6te q dokaram makar 4e se samnqvam. Naistina mnogo hora si skasaha diplomite na taq alfa
                  Не е лошо да пишеш малко по разбрано че не разбрах от каде си аз съм в София и нямам намерение да си късам дипломата
                  0899832271 Сашо

Comment

От Бургас съм.

Comment

Дай да правим някаква връска и да оправяме Alfata щтото така не се издаржа

Comment

Дай да правим някаква връска и да оправяме Alfata щтото така не се издаржа

Comment

При кои доктори си я лекувал?
                          33 8v 90 г

Comment

Navsqkade kadeto imat pretencii za serviz da ti kaja. V pomorie q karah, pri razni drugi maistori , v Bosh , v serviza na alfa, vyv Nisan ave po4ti navsqkade

Comment

При каква скорост ти гасне на празен ход,ако е в движение и при по висока скорост,мога да ти дам няколко съвета.
                              alfa romeo33 1,7 16v 137hp 90

Comment

Working...
                              X